Monday, March 14, 2011

kena tag!!

kena tag dgn Farah Fatihah,

ok aku buat cpt2 sbb laki aku on the way dtg sini, aku nak masak. haha

5 nama samaran

  1. Jaja - aku suka org panggil nama ni..sbb dari kecik lagi kawan2/ family panggil dgn nama ni.

  2. Che Sue - aku anak bongsu..hence the nickname. hehe

  3. Nik - sometimes colleague panggil aku nama ni..emm..aku tak suka sbb sedikit formal.

  4. Missbutterfly - panggilan dari rakan2 blog

  5. Baby - ok muntah skrg.


5 tarikh penting

  1. Tarikh besday hubby

  2. Tarikh anniversary

  3. Tarkh nikah

  4. Tarikh engage

  5. Tarikh anniversary couple


5 Perkara saya buat semalam

  1. Goreng nugget tempura, daging burger utk dinner.

  2. tgk The Tourist

  3. tgk Love & other Drugs

  4. makan tutti frutti..yummy!!

  5. iron baju keja



5 perkara buat saya gembira

  1. kalau dpt bonus 12 bln. haha

  2. Naik gaji!!oh mesti la suka.

  3. dpt jumpa suami

  4. kalau plan aku menjadi lps ni..

  5. cuti dan zzZZzzZZz


5 perkara sebab jawab soalan

  1. Sebab kena tag ngan Farah Fatihah

  2. sambil melipat kain..hahaa..

  3. sebab dah wangi dah..baru lps mandi

  4. kena paksa dgn FF. hahaha..jgn marah.

  5. ok dah habis

sape2 rajin ..sile buat!!

3 comments:

choclairissa @ intan said...

babe..i link u to my blog ;)

missbutterfly said...

choclairissa- owh ye ke? thanks!

farahfatihah said...

hi baby hahahaha