Tuesday, May 31, 2011

Elya's wedding

Ok. aku tau. dah ketinggalan keretapi sangat dah ni..ampun maaf diminta Elya! hehe..
malam ni aku curi masa sikit utk update my blog. almost a month since the last entry..

yeah we reached at Bukit Jalil and almost nak masuk dlm stadium. hehe..so these 2 pics were only managed to capture. hubs with me, so i must behave. heh. anyhow, its good to meet all the bloggers there. oh ya Elya, nasi kenduri anda sungguh sedap! hehe. and u were super sexy with the RED lips =)


left: petite me with the bride n groom, right: Lynda and hubs

12 comments:

Anonymous said...

feed ur blog la jaja..da lama tgu xupdate2.nak baca citer oz kamu.hehehhe

ElyaElmo said...

alaa...dh basiiiii!!nyampahh tauu...grrrrrr...

missbutterfly said...

anon- hehe..tu la..byk entry yg hutang ni..haish..tak sempat..

elya- ala..peranten baru jgn marah..

Yanie said...

Mek mu lambat. Hahahaha. Dah basi dah. Hehe jahat dop aku?

anaztasias nora aira said...

hehehe nora pun datang lambat masa tu :((

Linda Yusoff said...

hI PUAN BUTTERFLY : nak tanya boleh tak? katne beli chalkboard tu yer? dr haritu nak tanya. tapi maluuu. =)

Hidayati Farhan said...

better late than never kan. hehehe. elya comel sgt :)

harzharun said...

ja!...cenonet je ko tulis!..haishhh!!!

Reen Tart Nenas said...

honeymoon review belum lagi nie? ekeke

missbutterfly said...

yanie- mu sokmo gitu.. ahaha

nora- ala..tak sempat jumpa laa..

linda- beli kt popular jer...:)

hidayati farhan- hehe..kan? mcm jessica alba..hehe

harz- lama sgt sampai dh lupa isi2 penting. hehehe

reen- adey..yg tu lagi la tak tau bila..byk sgt entry tertangguh ni..hehehe

hazlynda kushairi said...

eh, ape kes muke aku gemok tu ade? muke husben mcm juvana pun ade! aku mmg tak suke rambut die rupe tu, mcm kene toreh HAHAHA ;P

takpe ja, kami setia menunggu. aku nak tunggu hornymoon review ko HAHAHA ;P

missbutterfly said...

lynda- cara pose dia tu mcm gangster..hehe..jgn marah razmie.
hornymoon nyer review tunggu tahun depan deh. hahaha. :p