Monday, June 13, 2011

Cik Belle's wedding

Seperti biasa, better late than never. hehe..28/5/11 was my renowned blogger friend's wedding, well everybody knows her.. tak lain tak bkn Cik Belle!!

our 1st met was at Midvalley, masa tu nak pickup cookies from Elya. Elya kata Cik Belle pun ada dtg jgk, so me decided to wait for her sbb nk kenal. hihi..then met her again at Nahwal's and Xora's wedding. and she also attended my wedding reception at Kota Bharu..:)

well back to her wedding, me and hubs reached around 2. Atia dah merenjis2 dah. hehe...but before masuk, kita sign dulu!!



then masuk dlm dewan....whooaaa!! seriously cantik!! lps tu terus pegi table mknn..(hehe..lpr).
masa kitorg nk cari tempat duduk tu, nampak la dua budak melambai2, Si Kecil n Lynda..heh. gossiping mcm2..suka lah! Makanan harus lah sedap. :) nak tambah tapi malu. :p

anyway, i love Atia's tudung n dress!!! u look so gorgeous babe! :)

if you wanna know her preps, story, vendors, details..just go to her blog here

Congrats again Cik Belle, dah kena tukar nama nampak gaya..ye dak?

5 comments:

hazlynda kushairi said...

seperti biase ja, aku mmg tunggu dr ko, aku save gambo ek? Aku tak reti review wedding sgt HEHEHE ;P

missbutterfly said...

hehee..ayat aku mcm bdk skolah. hahah..weh..amik gmbo kt FB aku la takdok watermark..

♥ balkidz_hunny ♥ said...

aku pun tunggu review dari kau! :)
Puan Belle. Hehehe. macam tak caye!

ElyaElmo said...

yeahh!!better late than never!haha

Fariza said...

:)

bestkan gi wedding mrk.
i lagi kelakar, g elya n atia wedding, balik br tulis guestbook.
teruk. T_T. baru perasan ada.
hahahahahahaha