Tuesday, April 17, 2012

12weeks (babymoon ke?)

when i announced my pregnancy to mama somewhere in Feb (masa tu dlm 4-5weeks kot)..
mama terus tanya bila due etc2.. then ajak pegi family trip (err..babymoon trip blh?) before saya meletop.
the destination either HK or Singapore..
so my sister googled the best time to go to HK, ramai org kata Jan- March..sebab masa tu sejuk lagi.
last minute plan punya..
early March when i was around 11-12weeks..ke HK la kami 1 family for 1week.

Masa tu memang saya cepat letih, kurang selera yang amat (Halal food memang susah nk dapat, nak makan maggie pun ramai yang marah.hihiih) and cepat lapar.. bila dah lapar sangat, mula la nk moody. ngeheheh..and saya memang selalu kepenatan. sobss..

after few days kat sana, me and hubs discovered ada 1 Halal restaurant yg boleh buat delivery ke hotel..alhamdulillah..


banyak juga la tempat yang kami pergi..outlet, Disneyland, The Peak etc..later i'll write an entry k. (hutang entry melbourne tak settle lagi ni)







5 comments:

Tahirah A. said...

Jaja...you pon pregnant..congratulations!!..ramainya dah pregnant..hehe. I sangat ketinggalan zaman ;p

Asha said...

Salam kak jaja. Ive been your silent reader for quite a while (after decide nak kahwin then i went google and i found your blog) hehe sorry kalao tkejut hehe akak nk bg sewa tak baju btandang wrna oren tu? Tp xsure la muat ke tak. U look slimmy milly. Hehe sy tinggal kt kb
Mcm mn nk contact?

missbutterfly said...

tahirah- hehee..thanks! agak nya tahun ni musim org pregnant kot. hihihi

asha- salam..hi..u can contact me thru my email-jajabutterfly@gmail.com..
bila nk kawin ni?

♥ balkidz_hunny ♥ said...

jaja, rindu kamu!

Anonymous said...

A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing just a little analysis on this. And he in reality bought me breakfast as a result of I found something about pearl necklace pendant for him. So let me reword that: Thank you for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading extra on this topic. If doable, as you grow to be expertise, would you thoughts updating your blog with extra particulars? It's extremely helpful for me. Huge thumb up for this blog publish!If you get a chance pop up by my page, maybe you would like shell pearl.You can visit our freshwater pearl to know more.