Sunday, August 22, 2010

photog

i've been contemplating to choose our wedding photog..adei.. both offering us same price but with diff packages:

photog A- custom album size lbh krg a4, 2x10rw and frame, for 2 events; pagi sampai mlm. hahaa.. & white room for 1hour

photog B- custom album size lbh krg a4, 2x10rw and frame , for 2 events; pagi smpai mlm. & pre wed/post wed.

what say u???

12 comments:

E*eiN said...

I pilih photog b sbb ade pre/post wedding. Klo dlm studio terbatas posing2 u nnt.. X blh main kejar2 disebalik pokok.. Heheh.. Atleast u ade byk pilihan nak buat dkt area mane..

didieadila said...

B! B! B!
*semangat*

masmOna said...

photog B tu time pre/post wed limited ke tak jaja? as for me, i will choose B. kalau white room mmg cantek tp bnyk preparation u kena buat. contoh nk kena sediakan bnyk barang etc, nk bg nmpk colourful. kalau pre/post wed, pilih je tempat and photo u akan cantik naturally cewah!

si kecil said...

white room..bila2 boleh pegi. tak lah mahal sangat. lagipon limited to 1hour je kan. pre/post mmg org buat masa wedding saja. so i would choose b.

tapi up to you dear..mana u prefer..whiteroom nice jugak actually. n diff.

ElyaElmo said...

klo elya...elya prefer B jugakkk!! die buat prewedding sekali...white room tu bile2 pasa bolehh buatt..
event lepas kawenn pun bolehh jeee buat...he2

missbutterfly said...

hehe..dear kawan2..tu la. dh pening dh pk ni..semua ado pro n cons..nnti kene smayang tahajjud dulu okeh! :p

nizabeba said...

i nak vote B juge!! hehe~

cik yaya said...

b la jaja.apa ko kesah kan white studio tu..anak 5 pom boleh pegi.he he he

Lala said...

tak berfikir panjang, sila pilih B!hehe

Cik Belle said...

i vote for B! post wedding best! kebanyakkan yang buat post wedding semua ade feeling kasih-sayang yang membuak-buak. hehee..

apedehal dengan white room tuh. bak kata yaya, bile-bile pun boleh. tak larinya. shoot kat white studio murah jer banding dengan outdoor..

Tengku Awanis said...

b ja. :) lg menarik :D white room ble2 bleh :)

iMoments said...

my suggestion is pilih photographer yang tahu create moment..bukan dia just snap je lah, he creates a moment for your picture..kalau dia boleh jd juruacara time nikah tu lagi best, sbb korang dah blur blur time tu..dia yang kene make sure semua shot dapat..


plus point is pilih photographer yang pandai buat lawak..semua orang happy and boleh bagi best pose ever for your historic wedding :D