Tuesday, September 21, 2010

slimming treatment at Cres Wellness..and attn to Cik Belle

panjangnyer title.haha..ok td after work terus pegi Cres Wellness USJ utk redeem free treatment tu..sile refer kat sini. first dia suruh isi form..kt tmpt occupation- aku letak student.hihi..agak menjadi jgk trick ni. tq cik belle.. blablabla..lps tu dia terus bwk naik atas..tkr baju, dia suruh pakai baju ala2 tube pendek nampak perut gitu.awww..haahaha..aku ingat dia nk buat dkt perut jer..lps tu dia suruh buang sluar pulak.apekah? tinggal panties n tube kecik tu jer okeh.hahaha..lps tu msk cpt2 dlm blanket.hehe..tp before that dia letak some patches dkt lengan, perut, n peha..using this kind of machine..
nak tau rasa apa? pegi cuba seniri ok! hahaha..rasa vibration..mula mcm org ketuk2 lps tu rasa org tarik2..haha..lama2 rasa mcm annoying ckit..30min ok! tp mau kurus kalau buat selalu.haha..
2nd free treatment was air pressured foot detox. mula2 rasa cuak sbb rasa kaki tu mcm kene pressure la..ala..mcm kita p clinic lps tu doctor check blood pressure tu..tp tu kt tgn..skrg ni kt kaki ok.hahaha..mula2 takut gak.tp lama2 rasa mcm nk tertido.haha..yg ni pun 30min gak.hehee..

lps hbs semua aku pun mula la pk alasan apekah nk bg..sbb lps ni sure diorg offer mcm2.haha..then dia ckp since aku ni 'student' lagi..dia pun offer mini package worth RM344= facial 1x, body slimming 2x kot, 1 lagi dh lupa..then hot bath kot, and free Cellnique shower gel..
haha..mmg xinterested pun..aku ckp la have to discuss with my parents first since they r my source of income. HEHE.. lps tu dia ckp bg la deposit RM50 dulu..kot2 nanti jadi ker..blablabla..aku pun mls nk panjangkan cerita terus ckp mmg kena discuss dulu nanti diorg marah. so si beautician tu xleh nk buat apo dah.haha..lps tu babai..hehee..tp ms jln nkgi kt kete tu rasa mcm ringannn jer..best jgk!

p.s- Cik Belle, bagus la trick mu tu.haha..eh aku rasa berdebar nk jumpa blogger lain nanti wedding Nawal ni..haihh..

4 comments:

Cik Belle said...

haha berjaya! yang penting free. hahaa.i pilih facial babe.. takut ni. haha

amElyn said...

i buat facial gak!
petang tadi.syok gilaaaa.
hihi.tengs to cik belle for influencing me to do it...lol

harzharun said...

hi babe...nice knowing ya!...i br come across ur blog nih....

hurmm, kenal wedding planner my SIL?..ke u yg bagtau dia sal my blog...malu gue dia dtg blog gue..hihi

missbutterfly said...

atia- haha..ader org tu berseri2 la jumaat ni nanti..buat facial keyy..:p

amelyn- tu la..xtau la plk ada facial..rugi2..

harz- ehehhe..dia slalu call i update2 ckit.hehee..lps tu baca ur blog hari tu..trus tringat dia ada ckp psl wedding kt rantau pjg.hehee