Tuesday, November 16, 2010

pesanan kpd yg hadir ke majlis kami

sila tunggu utk bergmbar selepas selesai majlis. penat aku buat props utk korang. hahaa..

kalau nk menempel buat speech sila cari Remi si Videographer..

short update:
1. jumpa dentist nk buat scaling. tp hampa sebab dentist ckp tak perlu buat sbb gigi dh ok.. HAHA. perasan di situ..
2. nak potong rambut sikit sbb rambut dh mcm emm...panjang smpai montot..(taktau sempat ke tak)
3. ptg ni nk pegi amik bunga. taktau la calla lilies ada ke tak..tawakal je lah! (order awal 2-3 bulan sama mcm tak order jer) keciwa.
4. beading baju tak siap lagi..tudung pun. utk akad n sanding..aku cool jer..korang blh? HAHA.. (dlm hati tuhan saja yg tau)
5. aku malas nk gaduh ngn mama, bior dia sorang buat numbering table tu..sbb dia rajin nk taruk nama sorg2 kat table2..
6. ada org baru nk RSVP..lucu tak? lagi 2 hari majlis baru nk reply..sbb sblm ni aku dh PM kt FB 2x tau..tapi tak reply pun..tadi baru sibuk2 tanya ada seat tak utk dia..salah aku kah? humm...

*scheduled entry.

7 comments:

Queen4ADay said...

goodluck ms B ^_^

ElyaElmo said...

rama2...doa jee bnyk2 k..semoga dipermudahkan semuanyeee...
tak dpt gi wedd ko..hopefully dpt jmpe ko kt kl nt yeh...:D
selamat pengantin br in advance

anaztasias aira said...

all the besh yer ! Insya Allah semuanya kan berjalan lancar =)

E*eiN said...

good luck~
senyum sentiasa wlopun tgh susah hati...

nizabeba said...

gud luck dear, senyum sokmo!!
selamat peranten baru!! =)

.: an :. said...

ape pun jadi... senyum kena maintain...k?! ngee... semoga dprmudahkn urusan, insyaallah. wish u luck! =D

♥ balkidz_hunny ♥ said...

sabar & redha je la mek! :)
Insyallah, semuanya dipermudahkan. wish u Happy Newly Weds in advanced!
Seat untuk aku ade tak? (memang mintak kena tembak kan?)
HAHA. dun worry, walaupun jasadku tiada di sana, hadiahku tetap akan sampai okeh!! :)