Wednesday, November 3, 2010

tudung bergaya

taktau nk letak tajuk apa..i want tudung like this!suke sgt!! sobss...harap2 abe di blh buat mcm ni..
bile Bienda nikah pun aku taktau..surfing2..terjumpa gambar beliau..oh jatuh cinta..

13 comments:

Cik Belle said...

siapa buat pelamin dia eyh? cantik! =)

missbutterfly said...

ish..taktau la..nati buat research.gmbr ni pun aku dh lupa amik kt mana.hahaha

Anonymous said...

jaja cantik!

missbutterfly said...

anon-jaja cantik ker tudung ni cantik?HAHA

Q said...

Omaigod...I pon suka sangat tudung bienda nie and lagi satu kaler biru..leh tengok gambar lagi kat beautifulnara.com kalau tak silap..google jer..memang sangat gorjes...tapi tang sanggul tu maybe tak buat lah..banyak sangat hukum-hakam keluaq pasal sanggul tu...
hihihihihi

nanti amik gmbr tudung banyak2 ok??hihihi

juneHalim said...

sesuai dgn muka jaja.confirm cun melecun!

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Bienda,
kawan nyanyi mase kcik2, bleh? HAHA.
Baju dia Arma, pelamin dia Arma :) tak silap aku la mek!
OP dia photolicious!
mekap kak saidatul nisa :)
wahh. dalam tak tau, tau jugak aku ehh!!

Anonymous said...

weih..lawa la baju ngn tudung bienda nih..meletopsss!! suh la huzaidy tuh wat ala2 gini..ko siap doh baju + tudung mung?

thezaila said...

tudung dier sangat awesome.. me like it v much.. agak2, kalau tempah sure meletop harga nya.. barang meletop.. harus harga nya meletop juge.. *sigh*

hana yoriee said...

jaja pakai gini mesti cun!!! hehehehe

Anonymous said...

jaja la cantik!!heheh..klo pkai tudung tu pun makinla bertambah2 cntk...:)

mizzwanix said...

ja nadia kato baju meroh dio pg lawa.tp aku browse xjupo.uhhuuh

lawa r tdg dio.menarik =)

missbutterfly said...

q- a'ah..aku amik gmbr ni kt situ la..tp tak byk sgt..puas google dh ni..

june- ish ish..kalau la designer aku blh buat mcm ni..nanges tauuu

qish- kau memang..ala2 paparazi gitu..tp thanks for the info!

meklong- tu la..baju tgh beading la kot..tudung raso nyo tokwak lagi..sobsss :(

zaila- rasanya harga pun nk nanges la kot.hehhe..best la diorg ada sponsor kot..wallahualam..

hana- nak sangat pakai mcm ni tau..humm..tapi taktau laa...

anon- amboi..kipas ni.hahaha..bg doorgift satu!

wanis- tok banyok sgt gmbr dio..frust!!~~