Monday, February 7, 2011

missbutterfly and vlognya

eleh..ngada2 betul.. dah kawin nak bermiss-miss lagi..HAHA..takpe. awet muda! so bagi menjawab soalan2 yang ditag oleh Cik Belle and Cik Elya Elmo kita pada minggu lepas..

1. Apakah Status Anda?
- Not available. tetttt!!

2. Ceritakan tentang diri anda
- HAHA..aku pemalu dan pendiam okaii!!

3. Ceritakan tentang blog anda
- sebab aku pemalu and pendiam tu la, tercipta blog ini..hehee..
- lps tu sbb kami LDR, dia tak ada masa nak layan songeh aku ni..so kat sini aku cari idea2 yg best pasal wedding. seronot tgk/ menstalk blog org..HAHA


4. Apa pendapat anda tentang dunia blog?
- refer to no. 3 :p
- ok ok..best sgt sbb boleh kenal dgn blogger lain..nanti sape2 nak kawen/cukur jambul anak/ kenduri/ apa2 la yang berkaitan dgn makan, jgn malu2 jemput aku ni..


5. Nasihat kepada kawan-kawan yang baru nak buat blog
- Setuju dgn Cik Belle, sila bg credit if ada ambil photo dr blog org lain..
- pelis la jangan tulis/ type i.e: saya NA pegi kat tempat tu, saya rasa macam TA mau makan ni.. pelis la type betul2..aku tak paham.

6. Nyatakan keunikan blog anda
- eh..memang unik sbb blog ni tempat aku membebel sorang2..

7. Sampai bila nak menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
- Sampai bila2 boleh?? tp kadang2 pening jugak nak buat entry apa. hahaha..

8. Tag 5 orang yang anda kenal:
- Lyna Hirman
- wanie; Queen for a day
- Hana Yorie
- Tahirah; Bride2wife
- Nizabeba

6 comments:

bride2wife said...

eh..eh..i pon ada. tag last year pon tak buat2 lagi..hahaha..

thanks jaja :)

ZARA said...

jaja. my email: azara.nur@gmail.com

ElyaElmo said...

Sampai bila nak menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
- Sampai bila2 boleh?? tp kadang2 pening jugak nak buat entry apa. hahaha..

* ko wat entry pasal makan2 pun ok mek!aku sukeee :D*

missbutterfly said...

tahirah- hehe..ok2..tak paksa pun.

zara- tq!! update blog pelis?

elya-a'ah..aku mmg suke experiment makanan ni.baik lah!

hana yoriee said...

hehe..dh jwb tag ni b4 ni..sila rujuk entry lepas..hehehe

btl2..buat entry mkn2 plak..jom..haha

Lyna Shaari said...

okayy lyna wat :) hehehe.tq 4 tagging