Tuesday, February 1, 2011

mini cheesecake

today is Federal Territory Day..woohoo..boleh bangun lambat. HAHA..

bangun2 and lepas tu (of course la mandi dulu), buat mini cheesecake..ye la, CNY ni am going to husband's place..tapi tak surprise dah sebab i already told him that im gonna make cheesecake for him..huk aloh.


the main ingredients

the outcome (olololo..i love u tau!ok aku tau tak kreatip)

recipe from: Bakerella

8 comments:

hana yoriee said...

uitss..awat kite sokmo sama jah? aiyoo..hana pon wat surprise oreo cheesecake sbb dia balik kl esok..hehehe..

esok post entry oreo cheesecake..hehehe..kalo jadik..=p
pah ni ape lg kite mau bikin eyh?

missbutterfly said...

hana- hahaha...ye ke?? ala..comel kan kita? (perasan) hana..buat la entry tu..nk tgk resipi!

ElyaElmo said...

mek...gamba mini ciskek tu dh siap ke?

ElyaElmo said...

eh lupe..jwb taggggg pat.harusssss..wajibbb..haha

farahfatihah said...

ja, aku xleh nak email ko la, outlook pblem...fb ko dah xda????

yg pasal ko tnya tu, seingat aku, xda visa rasanya, sbb yang uruskan semua travel agent

~~Miss iLa~~ said...

nk resepi..pliisss...;)

missbutterfly said...

elya- dah jawab dah!! hehe

ff- no more FB.hehee..ok2 thanks for the info..

miss ila- actually dh bg link kt bawah entry tu..nampak tak? nampak tak? or else pegi sini, http://www.bakerella.com/

nieja said...

jaja nok resipi!!