Monday, February 28, 2011

review: the hantaran

our hantaran..not much to talk about. hantaran kami biasa biasa jer as we already discussed just to give the wajib thing..dah lama dah kami discuss, before engage lagi, refer to here. due to our tight cashflow sebenarnye.hehe.. sebab masa engagement hari tu we all purposely bagi hantaran ala-ala kawin siap siap. so, apa yang boleh dipermudahkan, kami permudahkan..
click here to see our engagement hantaran.

so here goes our beautiful nikah hantaran:

mas kahwin (heart origami done by ex-housemate, thanks Emiey).. and duit hantaran
cincin for her, cincin for him

our beautiful hantaran DIY-ed by my MOH a day before akad nikah (kalau aku buat sorang2, memang meroyan la. tak sempat weh)..thank you so much Wanis. sangat cantik ok!

alhamdulillah, few weeks after married..ada rezeki lebih. kira post-hantaran boleh? hehe..

left: speedlight (i know i have an overpriced camera..sigh)
right: purse and handphone (bukan iphone pun takpa, asalkan ada GPS.hehe)

11 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

wooot3. dah ade speedlight. jeles aku nie. tak beli2 lagi speedlight. hari tu laki aku nak beli dah, aku ckp, "jangan! simpan untuk baby" HUHU.

rindu la kat korang :( wedding belle pun aku takleh balik. dah naik sem!

farahfatihah said...

wahhh best2....owhhh cantik la hantaran ko mek!!!

Cik Belle said...

cantik wohh hantaran ko!

farhanna said...

serius cantik!

nizabeba said...

fuiyyo cam professional yg buat la..hikhik..
p/s: bole pinjam nikon tu? ahaha

nuruljannah sukhri said...

adore cara gubahan hantaran tu..nmpk eksklusif je...

Lyna Shaari said...

9west tu yg nak ;p

missbutterfly said...

qish-rindu kau tauu!!a'ah simpan duit utk baby ok!! this thing can cause u a big hole in your pocket..

ff-hehe..tenkiu babe!bila nk reveal ko punye lak?

cik belle- tq!! hehe.simple2 jer..i bet urs lagi gempak!!

farhanna-:) thanks!

nizabeba-dia ada buat part time dgn bridal aunty dia tau..thats y ada bakat.hehe

nuruljannah- hehe..thank you..

lyna- amboi..nampak 9west jer yer.. :p

mizzwanix said...

wah2 ja.. post hantaran sgt menarik heeeeeeeeee ;P

no prob babe :) anything for u heeee

Lyna Shaari said...

JAJA ..hehe.nak tukar purse baru larrr.purse lamo nk kopak dosh..byk compartment tak purse nie??sb lyna ni byk card..kikiki..mcm2 jns kad dk sipey dlm purse

irwani said...

akak, please emel me! irwani87@gmail.com