Tuesday, March 30, 2010

sigh...

sy hanya mahu mengabdikan kenangan sy dan dia, stlh susah pyh smpai ke tahap ini..rs mcm nk sgt bersama2 mengabdikan kenangan yg xmungkin berulang ini.sigh~~~~~sy sgt envy melihat org lain yg blh mengabdikan kenangan mereka.. :(

p/s- maap la yer..ayat skema. sy sgt sedih skrg. rs mcm nk pegi bergolek2 atas jln raya jer..argh..:(

4 comments:

-NuNa- said...

jaja!!!!! heppy to see u here..baguih2 blogging2 nanti leh keep memory..anak cucu cicit piut piat..siat yiat sume leh baca hehehehe

missbutterfly said...

ngehehe..thats the purpose of blogging.:p

Nurulhuda|Adlie said...

u can do it! teruskan blogging, to have many beautiful memories kene tulis satu persatu, lama2 banyak lah n sampai satu masa u pun eh ye ke ape yg aku tulis ni sebab dah terlalu lama, and kalau tak tulis u tak ingat pun, happened to me, so tulis okay =)

missbutterfly said...

huda- thank you so much :) yes.i wanna keep all those memories here..bitter and sweet..mari sama2 berjuang.hehee..