Tuesday, July 13, 2010

stressful weekend

wiken yg stress..back to hometown last weekend. for me we still have time to organized/plan for the wedding..but my mom so kan cheong one. ok la..my wedding is the last wedding of the family (utk anak perempuan)..thts y dia sgt kan cheong. last weekend byk benda yg dia pressure aku (dia kan wedding planner aku) bcos aku ni mcm buat slow2..main2 ckit..malas2 ckit..hahaa..last2 kena marah..so stressful lah! if less than a week before the wedding aku xtau la mcmana..sigh~

7 comments:

Amalina said...

hihihihi mak b2b lg excited dr b2b in doing the prep ;) sabar je la beb..aku rase mostly ade prob yg same, including me. mmg stressful T_T

kadang2 aku berharap la sgt supaya mase cepat berlalu..bukan sbb tak sabar nak kawen..tp tak larat dah nak stress2 psl wedding..huhuhu

amElyn said...

im having the same situation dear.
sabar jela k.mmg stressful.i plak jenis yang relek sangat, so dia tak nampak progress tu..1st wedding in my family, so dia pun semangat lebih.. =) all the best dear!

mysarah said...

this is also will be the 1st kenduri for my family. buat 2 pasang, lagi la serabut. haishh.

kepala i pown asyik berdenyut. everyday =(

thezaila said...

tarik nafas dalam2... lepaskan perlahan2.. lepas tu sambung buat kerja =)

all the best!

missbutterfly said...

amalina- tu la..rs mcm nk cpt2 jer..hadoi pening2..tskk..

amelyn- hahahaa..goyang kaki lebey ker? normal la kot parents overexcited.ngehehee...gud luck to u too!!

my- wow!everyday ke berdenyut?hehe..kesiannye awk..gud luck anyway..jgn tensi2 ok!

thezaila- ok2.inhale exhale..push push.hahahaha! thanks dear!

Cik Belle said...

itula bila mak b2b dah start panic. hihi. same la ngan i.. tiap-tiap miggu dok tanya, da booked dewan ke belum..issue lain, bab theme colour.. lagi, bab doorgift nak kasi ape. adui.. pening i. stress amat eyh!

camne ye nak lari dari stress ni? huhu..

missbutterfly said...

cik belle- hahaha..tu la..ckp kt mak..rilek2..hero xgaduh.kakakka