Thursday, July 15, 2010

weekend yg stress di hometown part II-last one

cleaning up my room for the whole day..mcm dh nak kawin esk.hahaha..bilik sy kecik jer..ngam2 dgn katil queen..dulu katil single..balik hari tu p beli katil queen..mula2 nk letak kt belah ni (mcm gmbr bwh) tp xmuat..xleh nk bkk pintu..tu la..bilik cute sgt sape suruh?
ejas punye ejas..belah ni jgk yg muat..nasib baik lah. gmbr bwh ni sblm..maaf yer sgt xterurus..
lepas tu kena pksa dgn my mom utk simpan2/buang benda yg xberpaedah katanya..dan ini hasil nya..tadaa~~~beli la tilam vono..lembut uuuuuu....
oh ya..nnti kawen pun bilik sy mcm ni jer..(save budget).xder deco3..sbb maybe kenduri buat kat lain..bkn kt umah..
lps tu buat ape lg eh? pegi SSF beli ribbon utk DIY doorgift tu..ok.tu jer aku ingt.hahaa..
lps tu meh layan lagu ni..effect nya tergedik2 sambil baca blog org~

2 comments:

Cik Belle said...

haha, i pon gedik sama dok layan lagu nie! huhu

amElyn said...

layan babe lagu tuh!
dulu masa study n ikut mr.fiance jamming, muak nak muntah dah denga.kenangan masa bercintan.. =)