Saturday, October 30, 2010

Bubba Gump~ entry special utk Pn Balkidz

lately byk masalah sikit..(tadi kata byk..lps tu sikit plk) sbb tu byk entry emosi/melancholic..jadi kita layan makanan yg best2 plk..entry ni special request dari Pn Balkidz kita..harap2 membantu beliau.hehee.

pening jgk nk mengodernye..but most of the food dlm menu tu..shrimp lah! of course.. ada yg spaghetti dgn shrimp..deep fried shrimp..etc. tp steak, ayam n sandwiches pun ada. dont worry!
the menu
ada sign macam ni..mula2 tak paham apa yg diorg explain sbb slang org Negr*..kami tak paham sgt.kena dgr betul2.hehehe..kalau nk suruh waiter/ waitress tu berhenti kt meja kita..just flip the sign tu 'Stop Forrest Stop'..maka mereka berlari2 utk ke meja kita. HAHA..
air aku sedap. hehee..tapi dh lupa nama apa. but my BFF yg preggie tu order alabama.. (lupa nama penuh air tu) ada peanut butter. HEHE..husband dia try minum..dia cakap rasa mcm breakfast jer..(breakfast roti n peanut)..semua air kat situ byk blend ngn yogurt..juice takder..terpaksa order sky juice..
yang ni aku order..agak byk jgk la..tp sedap!
dalam pail. rare tak? hahaha..agak2 pail ni kalau letak barang hantaran mesti rare. hahaha

kami order 3meals jer (utk 5org)..spaghetti, yg deep fried shrimp tu, and chicken ape ntah..lupa plk..tp disebabkan kekenyangan melampau..yg chicken tu terpaksa ditapau..tp rasanya portion kat sini lbh kurang chillies, TGIF..byk! kalau tak makan dari pagi insha Allah blh habis. HAHA..
foods on newspapers?.. (kalau abah tau mesti marah) hahaa.. tapi yang frust tak sempat nak merasa dessert2 yg sgt tempting gile sbb kenyang sgt~!! next time mesti cuba!
ok lepas tu sesi menggedik.
membantu tak?hehe

7 comments:

Cik Belle said...

air ko tuh sama macam air aku hari tu. sadap! hehe. ade mix with berry kot. tak silap. nama petah. haha. best!

erin said...

air tu namenye forrest gump klu x silap..tp babe nape x mkn ribs..bbq beef back ribs la yg plg special kat situ..menangis kesedapan..uhuhu..

harzharun said...

cik kak...dah bbrp kali tgk org mkn kat tmpat ni...tp xde sp pun bgtau details...so, tempat ni nm apa?..n kat mn?...aku jakun ok...huuu

harzharun said...

btw, kad dah sampai..hihi

missbutterfly said...

atia- a'ah..mix dgn berry..nyum2!!!rasa mcm nk p lagi.hahaa

erin- oh ye ke?? xtau la pulak..nanti next time blh cuba.hehee :)

harz- yay! dtg deh. emm..nama tmpt ni bubba gump. aku g dkt sunway pyramid..kt the curve pun ada tak silap..kat lain xsure ada ke tak..hehe

♥ balkidz_hunny ♥ said...

hoyeahhhhhhhhhh!
cayang Jaja. best! membantu ni weh. dari tak tau langsung kan. at least takde la aku jenuh lambai2 tangan suruh dia waiter amik order.
thanks again Ja.

okey, nanti aku order air yg mix with berry tue. :D gulp, dah telan air liur dah nie.

missbutterfly said...

qish- yayyy!!! hehee