Friday, October 1, 2010

short update..47hari lagi!

Ya Allah...keje kat opis banyak kot!!!! hari2 sampai umh dkt kul 9pm...sigh~~
cut the story short..

1. currently drafting flow majlis utk nikah n reception, kena email mama mlm ni/ pg esk sbb dia nk p jumpa emcee esk..flow tu mtk tlg ngn Nawal.hehee.. tenkiu babe! nanti aku amend mengikut kesesuaian majlis aku..

2. wiken ni start tulis nama2 jemputan and...maybe dah boleh post kot? RSVP tau. hehe

3. Alhamdulillah doorgift deco semua dah siap! bertungkus lumus menyiapkan benda ni time cuti raya hari tu..esk mau usha nk letak apa dlm tu.hehe..naseb before balik raya hari tu aku ngn housemate aku potong riben siap2..thank you miey!! tp tak cukup lagi.hehe..
4. career fair next weekend dkt Midv..save the date ya!!! aku dah xhingin keja kt tmpt skrg..file bertimbun2 sampai org tak nampak aku ok!!

5. byk entry nk buat sbnrnya..tp xsempat..yg Nawal hari tu pun tak habis lagi..ish2..tunggu deh!

5 comments:

Amalina said...

ado career fair?aku nok gi etek!!thanks jaja for the info =)

masmOna said...

slow slow jaja..insyaAllah everything will be fine. gud luck okeh. =)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hectic life will bring u the good experiences. take care sister:))

missbutterfly said...

amalina- yup!!! sile pergi ok!!!haha

masmona- ishk2..makin dkt makin byk benda jer nk kena buat.hahaha..

fifiey-yup.still can tolerate with stress..SO FAR..haha.gonna miss the preparation soon!! thanks dear!

ElyaElmo said...

jaja bileee career fair tu?? bapa hari bulann yeh??
nway , doorgift ape tu yeh??tak bapa clearr gambooo tu :p