Thursday, October 28, 2010

must have shots part 1

ok.lupakan kisah tadi..biar aku simpan sorg2..here some of must have shots for our wedding:
my dress, akad and reception (wajib ni)

gambar kami
my DIY handbouquet.ehem!
entrance deco
the whole view of hall..with guest and without guest
my DIY doorgift
doorgift tu kalau susun macam ni pun cantik gak
my veil
our card (takpe la murah pun)
our rings (a MUST)
walkaway
credit to Udey, Ahmad Fairus, Bliss Candid, and google images

bukan apa..because that day the perantin mmg dah takleh nak concentrate nk tgk2 benda2 ni semua..so dgn adanya shot2 mcm ni..blh dijadikan kenangan plus, dah spent byk kt baju, kasut, cincin, pelamin, deco2, rugi la kalau tak capture semua tu. tambah pulak B2B kan selalu creative..suka DIY2..kenangan semua tu mesti kena ada..

to be continued...

5 comments:

bride2wife said...

Excellent!!
It's good if you point these things out dkt your OP. Confirm akan puas hati dgn semua gambar... :)

si kecil said...

nanti send gamba2 ni kt OP. pastu list a few lg yg ko nak. dun forget to say this, the rest is up to u..i believe in your artwork. cewahh..

sbb ada photographer tak suka terikat dgn certain pose yg sama. n..diorang nak rasa diappreciate keja2 diorg. so..tu kira ko ngn dia puas hati la.

si kecil said...

mek, nnti remind me to do the same. tq.

Amalina said...

jaja!!

u shud put this list before my wed! :(

banyak mende aku miss..tp mmg dah kalut gile kan..nobody shundt be blamed except me..haishhh


nak kawen lagi skali buleh?hahahahha

missbutterfly said...

tahirah- itu la..gonna inform them later!

si kecil- ecewahhh..hahaa..btl3...diorg pun ada idea sendiri jgk kan..tp up to them la nk amik mcmana pun as long as benda2 yg kita highlight tu ada..hehe

amalina- alaa..time tu tak terpikir la mek..meh sanding pulak kt pelamin aku nanti! hehehe