Sunday, October 3, 2010

Nawal and bloggers

ok..finally aku ada masa sikit nk upload gambar korang..aku sorethroat skrg..adeii..nk cakap dgn orang pun tak mau.uhukss..back to Nawal's solemn story, we met at Petronas Sek.7, ala dekat Jakel tu..sape taktau Jakel? then tunggu cik ketua rombongan, Cik Lynda kita..last2 sampai jgk dia.HAHA..lps tu pegi umah Nawal..semua mcm taktau rumah Nawal kat mana..gamble jer.HAHA..sampai umah Nawal, dia tgh make up..by Lova. masha Allah, santek sgt!!! then aku jumpa blogger yang ramai giler!!! hahaha..suke sgt!! btw..makeup Nawal yg masa reception kt Putrajaya tu pun, Ya Allah cantek gile..Salima make up artist kan babe?aku tak sure sgt..lps tu korg layan jer gmbr2 kt bawah ni..malas dh nak taip..syndrome malas udah datang.HEHE..

Lova tgh makeup

gotcha!

credit to Peveyhack


credit to Abg Rashdi Peveyhack

akad nikah
reseption
credit to Peveyheck
p/s: Bonsai blh tak amik gmbr mcm ni?hehehe
dan ini
hari ni majlis Yaya kan? congrats Yaya..sori aku takleh pegi..sobss..nanti aku post hadiah ok!

5 comments:

ElyaElmo said...

elya pun sukee gamba yg nawal dimekapkan tu....soo cantikkkkkkk :)

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

mek, gambo ombak taufan tu.. abg rashdi amek. salah credit daaa~

aku sep gambo² ko ek? nak buat kenangan terindah *eceyh*

missbutterfly said...

elya- hehee...kite tumpang happy!

lynda- ye ke mek? haha..nanti aku tuko. amik lah 50sen satu deh!

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

50sen x100 boleh mek? HEHE

Cik Belle said...

terima kasih upload gambar saya yang cantik-cantik semuanya1 haha, apa lagi ja, email to me gambar-gambar yang ada muka aku. wahhahaa..

lynda tak mau ke? huhuhu.