Wednesday, October 20, 2010

4th sesh- IPL treatment

it is quite some times i didnt update my experience with Bella specifically, IPL treatment for my underarms. today just finished my 4th sesh. 2 sesh left! well..seriously and honestly (gitu) i would like to recommend for ladies out there to try this bcos most of us have no time to pluck the hair..plus if u shave, possibility for skin irritation is very high..sometimes its really uncomfortable with the tajam2 hair kan? hehee..kalau la ada yg duit2 lebih..maybe after u all get married ker..u dont have to waste ur time plucking/shaving ur underarms' hair..
so after 4th sesh..93% of my hair ~ gone!
before IPL
after IPL (refer to the botak part)
for my previous entry pls read- here and here

10 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

oucchhh :p i takut laa..hihi..
bace entry huda dulu pasal buat brazilian wax pon dah meremang! plus i ni jenis tak banyak sgt bebulu roma, so macam tak perlu kot ;p

ElyaElmo said...

takottttttttttttnye!!! malauuu pun adeeeeeeeeeeeeee:D

ThumBelina said...

excited jgk nk buat..tp prasaan kemaluan malu2an ni menguasai diri...hehehe...
psstt..tretment yg u ambik ni means hair removel utk 1 bdn ke..trmasuk kt bhgn sulit pmpuan tu ke..(adakah ayat ni terlalu lucah..huhuu..malu2..)

missbutterfly said...

balkidz- waxing tu dia akan tumbuh balik..IPL treatment last for like 3-4 years..hehe..berbaloi2..:p

elya- ala..ketiak pun malu gak ke??hehe

thumbelina- sy buat underarm jer..kalau kt bhgn sulit tu..takut sakit plk n def lagi mahal kot..hehe

Cik Belle said...

haish. bestnya! tergugat i nak buat juga. haha

amElyn said...

oi lucah!!
hahah.cam best jek!
tapi perlu ke?? aku pun jenis xbyk bulu..
mahal tak?? *soklan paling penting*
hahahaha

Anonymous said...

nakal la illustration mung ni hehehe..
tu la berbaloi2 kan heheh

♥ balkidz_hunny ♥ said...

ohh..ye ke? kampung tol aku tak tau. kau buat kat mane mek? bleh la aku pi survey2 jugak nie. bape session? :D

missbutterfly said...

cik belle- pi buat cpt! hehehe

amelyn-bulu ketiak byk tak? HAHA..:p

anon- mung ko meklong? hahaha..berbaloooiii

balkidz- aku buat kt bella skin care tu..dkt umah jer..6sesh..

didieadila said...

menarik neh..tp cm segan pon ado..hahaha..