Thursday, October 7, 2010

Spa and mani, padi

Currently surveying for spa and mani/padi in Klang Valley area...perhaps in S. Alam or Subang area? Serenity Spa is one of my consideration..maybe this weekend im going there to check the package..

Mani/padi- Cik Belle suggested Nail Parlour @ Empire Gallery.. lagi kt mana eh kawan2??



and im thinking..which should i go first..spa first and then mani/padi or vice versa?

p/s: tadi call abe di..tapi takleh cakap panjang...stress katanya..byk wedding this weekend.10.10.10 la katakann..haha.takpe nanti jaja call next week yer abe di~

9 comments:

Suzie Sueweeets said...

I love Nail Parlour! I salu pegi yang kat OU. Mesti pergi just before I tunang nanti.. Time sarung cincin nanti jari nampak bersih & cantik je.

I dunno about which you should do first. But nanti ajak la tunang you wat mani and pedi sekali. Guys need them once in a while, even though they don't think that's true.. =D

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

babe, i ade bace blog diah ke anil, i pon lupe, kalau nak buat pedi mani, make sure a week before nak pakai inai, or else nanti inai tak lekat n tak pekat :D
babe, nanti review on serenity spa ek :D ramai suggest sane teheee :D

ElyaElmo said...

aaah ritu ..elya baca kat blog nora kot (sorry klo silap)...die pun suggest serenity gak...mmber elya kawen mggu ni pun, suggest gi sana jugak...berbaloi katanyaa..

Moose said...

jaja, dekat subang banyak kedai mani&pedi kan. yang aku pernah pergi dekat subang parade tu. nail creative or something. highly recommended. they do perfect french manicure line.lepas tu sedap je die urut2 kaki sume tu.

i've been to 1 kedai dekat subang avenue (sebelah carrefour) - so not recommended. die buff tak shiny cam yang dekat subang parade tu. lepas aku nak square with rounded edges, tapi die pegi buffer kuku aku jadi kuku panjang runcing2 tu. eeeii, tacky gile.

lepas tu in empire gallery itself pun ade 2 kan?

Moose said...

jaja, dekat subang banyak kedai mani&pedi kan. yang aku pernah pergi dekat subang parade tu. nail creative or something. highly recommended. they do perfect french manicure line.lepas tu sedap je die urut2 kaki sume tu.

i've been to 1 kedai dekat subang avenue (sebelah carrefour) - so not recommended. die buff tak shiny cam yang dekat subang parade tu. lepas aku nak square with rounded edges, tapi die pegi buffer kuku aku jadi kuku panjang runcing2 tu. eeeii, tacky gile.

lepas tu in empire gallery itself pun ade 2 kan?

nizabeba said...

jaja, x sabar tggu review psl serenity spa...hehe~
enjoy k..

amElyn said...

saya mahu spa jugaaaaa, please!!
hukk3.

missbutterfly said...

suzie- ha..kuku mesti bersih dan cantek tau..nanti FMIL perati..hhahaa!! emm..my tunang sgt busy skrg..xleh kaco.sobss!

lynda- beb..aku tanak pakai inai.hahaha..ok tak?:p besok aku nk pi serenity nk tanya package..

elya- baik lah! nanti i pi usha dulu.hehee

moose- aku dh usha kat area taipan..tapi tak tergerak plk nk masuk dalam kedai diorg.hahaha..eh beb.french manicure tu dia buat line..blh wat solat kah? ok.esk jgk aku p empire carik kedai tu.hehe

nizabeba- haip! spa tunggu nanti nak tawen laa..bkn skrg. :p

amelyn- moh lerrrr p sama2..hehee

Moose said...

nail creative bukan dekat empire tapi dekat subang parade. french manicure takleh solat sebab guna nail polish. aku buat tu masa tgh cuti. hiks