Wednesday, June 23, 2010

design baju bertandang

emm..blm decide lg n def blm jahit lg..ish2..ado ~5bln lg nihh..too many design that i loike! kain lace dh beli dkt jakarta tempohari...color n kain tu nnti2 sy bg tau.huhu..xnk la design pelik2 sbb majlis bertandang tu buat kt umah enche tunang bkn dewan..nnti pakai kain yg ada tail pjg2 tu..naye pulak ai nk jalan2 jumpa tetamu..
rs yg ni amik dr en google
yg ni pun from RizmanRuzaini
en. google
now cmpur dgn stress kt tempat keja..keja bertimbun tambah lg my boss asks (force sebenarnye.hahaha.) me utk brief my dept psl AMLA. sh*t. sy pemalu. further dh lama meninggalkan bab2 bercakap di dpn org ramai ni..ada jgk yg pengsan kt dpn tu nanti.ok aku nk smbung stress..bai.

8 comments:

thezaila said...

hi.. happened to me too.. have too many designs in mind.. selagi x habatar baju ke tailor.. selagi tu, design tukar.. last2 baru beli kain tadi.. mmg x bleh nk tukar design dah..

ElyaElmo said...

cantik design baju kakak siti tu...
i suke design kain die u..kembangggg

@ty_farEd said...

baju yang ct pakai tu sangat cantik ok..!!! kunin tu i like..!! yang Lat tu pon cantik.. simple..may be sesuai tuk majlis bertandang..oohh.. i pon nak jugak Lar...~nggeee

-NuNa- said...

aku pun tgh cbuk dsgn bju untk kawen..opps majlis kawen kawan2 ni,mum x isau dah..hok laen2 plop ni,mak andam kena 'jangok ' jugak la kan! Huhu

amElyn said...

hi dear!!
baru terjumpa ur blog.
im having the same situation!
nak kawen bln 10 ni, tapi lom beli kain.tu yg dok tuka2 design bila nampak baju yang lawa2..
hehee.i tot nak pakai kaftan for the nikah.tp tgk lah camne.kaftan macam sesuai untuk the bridemaids je kan??

btw, nanti singgah la my blog.
bole share some tips n info kan?
kumakikaeamelyn@blogspot.com

missbutterfly said...

thezaila- hahaha.tu la..tunggu lama2 mcm2 design mau.
elya- cantik jgk yg kembang semangkuk tu kan?hehehe..
aty- a'ah..ingt nk buat ada hoodie ar..hehee..
mon- heyy...gi jahit baju nuhh!!!hahaha
amelyn- a'ah..tp kaftan sgt cantik la..maybe tgh in skrg. ok.i'll link u.

~ thalhazlin ~ said...

pink itu sangat cantik!

Cik Belle said...

haish.. semuanya cantek! rambang mata. sobs.