Saturday, June 19, 2010

uhukk

dia merajuk..saya pujuk..

saya merajuk..dia xpujuk2 pun.. :(

lelaki mcm ni ker?

sedeyh..

p/s- sorry this entry is unrelated to the wedding stuff..

9 comments:

Queen4ADay said...

haha..no problem.its ur page kan..skati u la.giv him some time k.take care

masmOna said...

alololo..siannya..sy rs dia budget cool lah tuh *macam yg awk ckap kat sy* hmm..sabar je lah babe. dah naluri kaum adam ni mmg berbeza dgn kaum hawa -_- take care

-NuNa- said...

me too..im sick thinking of him!

Q said...

sabar..rencah and rempah ratus perhubungan..hihihi

buat lah dier pujuk u...gambate!!!

Yanie said...

owh dear, so feel u, guys are like that okay... it's how u deal with them that matters... bila dia tak nak pujuk, abaikan. be strong. mula2 dulu i pun mcm tuh, sedih2 dia tak nak pujuk.. then no more now. we are survivors... haha... sebab guys need time to think what they did wrong, sometimes diorang tak sedar pun benda tuh salah. normal.... so relax je ye yunk... lama2 he will realize and bila dia dah come to his senses, dia akan pujuk balik, but dont expect doa pujuk the way we wanted to lah, sebab guys are just EXOTIC! hahahah... susah nak explain :)

Cik Belle said...

alolooo.. shiannya.. kadang-kadang memang lelaki begini. ehee. mereke suka if we treat them like a child. nak kene pujuk bagai.. uhuhu

missbutterfly said...

dear my lovely girls...tenkiu2 soooo much..at least sy blh share perasaan mcm ni dgn korang kan..i will try to understand him..tp xaci laaa..nk dipujuk gakk!! (hhehehe) anyway...sy masih lg menunggu utk dipujuk..:(

nizabeba said...

huhu...rasenye laki mmg cenggini kot kan..kdg2 dorg x prasan da buat kt terasa & merajuk..my case, klo i ade buat salah & die merajuk, kt akan pujuk habisan kan, sampai kt plak yg merajuk blk bila ssh nk pujuk die..at last die plak yg pujuk blk..haha..xpe awak tunggu je smpi dia pujuk..hehe

Amalina said...

same laa kiteee..time dia merajuk..dgn gelabah i pegi pujuk..tp time i merajuk..dia buat tak reti je..lg best bile dia tanye "u merajuk ke?"..hahhaa

so harap bersabar la ye cik butterfly =)